(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Business Controlling
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Kesätyöntekijä, Business Controlling


Tarjolla mielenkiintoinen kesätyö rautateiden, junien kunnossapidon ja laskennan maailmasta.


Haemme VR:n Kunnossapidon taloushallinnon Controller-tiimiin kesätyöntekijää

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän uuden VR Kunnossapito Oy:n laskentamaailmassa. Pääset mukaan osallistumaan päivittäisiin ja kuukausittaisiin rutiineihin sekä erilaisiin kehityshankkeisiin. Työtehtävät muodostuvat osittain osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan, mutta sisältävät esimerkiksi raportointia, laskuttamista ja kustannusanalysointia eri Kunnossapidon liiketoiminnan alueilla. Apunasi sinulla on mukavat ja osaavat työkaverit.

Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja, esimerkiksi rahoituksen, laskentatoimen tai tuotantotalouden alalta. Olet oma-aloitteinen, analyyttisesti lahjakas, tarkka numeroiden kanssa ja sinulla on kova halu oppia uutta ja olla mukana kehittämässä toimintaa.

Sinulla on laskentatoimen perustiedot hallussa, omaat hyvät excel-taidot ja opit uusia järjestelmiä nopeasti.


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 22.4. oheisen linkin kautta.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa Laura Heinonen, laura.heinonen@vr.fi tai  p. 040 8620 754


VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

VR Groupin talous- ja rahoitusyksikkö tarjoaa konsernille talouden ja rahoituksen kokonaispalvelun. Toiminnan tavoitteena on tukea ja kehittää omalta osalta konsernin liiketoimintaa. 

VR Kunnossapito Oy huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.