(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Bilteman talousosastolle
Biltema Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Etsimme taloushallinnon assistenttia kesälomasijaiseksi Bilteman pääkonttorille Helsingin Suutarilaan

 
Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti taloushallinnon töitä, mm. myyntilaskutusta, ostolaskujen käsittelyä, kassa- ja varastoraporttien kirjausta sekä viikkoraportointia myymälöille. 

Odotamme sinulta 

Toivomme, että olet kiinnostunut taloushallinnosta ja opiskellut, tai opintojen loppuvaiheessa oleva merkonomi tai tradenomi. Perehdytämme sinut työtehtäviisi, kunhan sinulla itselläsi on taloushallinnon perustiedot hallinnassa. Koska työt vaativat numerotarkkuutta ja huolellisuutta, odotamme, että numeroiden käsittely on sinulle mielekästä ja siedät hyvin myös rutiineja. Hyvän excel-osaamisen lisäksi toivomme sinulta englannin kielen kirjallista taitoa, ruotsin osaaminen on iso etu. Käytössä oleva taloushallinnon Axapta-järjestelmän tunteminen on iso plussa.
 

Tarjoamme sinulle

·mielenkiintoisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä,
·monipuolisen ja laajan tehtävänkuvan ammattitaitoisessa työyhteisössä,
·mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
·rennon ja kannustavan työilmapiirin,
·juuri uusitut toimistotilat ja toimivat työkalut

 
Tehtävä on määräaikainen kesäloman sijaisuus, ja toivomme, että voit työskennellä kesäkuun lopulta/ heinäkuun alusta elokuun loppuun.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jo tänään Taito-rekrytointipalvelun kautta alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 14.6.2020, ja huomioimme vain rekrytointipalvelun kautta tulleet hakemukset.

 
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivan henkilön löydyttyä.