Kesätyöntekijä aulapalveluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat! Vakituisten työntekijöiden kirmatessa kesälaitumille, aukenee näytönpaikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme

 

AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ VANTAALLE JA HELSINKIIN

 

Tehtäviisi kuuluu pyörittää aulapalvelua aurinkoisella asiakaspalveluasenteella - eli neuvot ja palvelet asiakkaita palvelutiskillä. Työhön kuuluu myös postitustehtävät, joten näppäryys ja organisointikyky ovat valttikorttejasi tehtävässä. Työn touhussa ollaan ma-pe klo. 8.00-16.00, viikonloput lomaillaan! Tehtävästä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 

Meillä et tarvitse 100-vuoden työkokemusta, sillä 

edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta - eli kykyä tarttua töihin reippaalla asenteella. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta ja riittävää englannin kielen taitoa. Muista kielistä on toki etua. Tehtävässä pärjätäksesi, tulisi sinulla olla perus IT-taidot kunnossa - hallitset vähintään tyypillisimmät tietokoneohjelmat. Lisäksi tehtävään palkattavalla tulee olla voimassa oleva vartijakortti.

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Mielenkiintoisen kesätyön lisäksi pääset osaksi mahtavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Takaamme sinulle kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön, jotta työsi tulos olisi paras mahdollinen. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa! 

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Siinä tapauksessa, laitahan kynä sauhuamaan ja jätä hakemuksesi nettisivuillamme tai oheisen ''hae''- napin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo rekrytointiprosessin aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi suoraan Fanni Puukarille osoitteeseen fanni.puukari@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478599
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki