Kesätyöntekijä aulapalveluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Onko sinulla vielä kesätyö hankkimatta ja vastuullinen työ asiakaspalvelun merkeissä kiinnostaisi? Jatka lukemista, sillä etsimme joukkoamme täydentämään

 

AULAPALVELUHENKILÖÄ

Lappeenrantaan, määräaikaiseen kokoaikatyöhön aikavälille 14.7.-15.8.2021. Tehtäväsi ovat hoitaa avainkirjanpitoa ja arkistointia, huolehtia oman työympäristösi siisteydestä ja avustaa henkilöstöämme juoksevien asioiden toimittamisessa. Olet aulan ystävälliset kasvot ja tärkeä tekijä siinä, millainen kuva toimipisteestä välittyy vierailijoille ja omille uusille työntekijöille. Työaikasi sijoittuvat ns. virka-aikaan, ma - pe välille 8.00 - 16.00.

 

Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta aulapalvelusta, vaan perehdytämme sinut tehtäviisi huolella alusta lähtien. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan toki eduksesi. Kaupallisen alan koulutus (esim. merkonomi) on plussaa ja hyvät IT-taidot auttavat sinut alkuun uusien järjestelmien parissa. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle sekä tiimityötaitoja. Eniten kuitenkin arvostamme aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja halua hoitaa omat tehtävät hyvin ja huolella!

 

Tarjoamme välittävän työyhteisön ja mahdollisuuden päästä takaisin työelämään mukavassa, vaihtelevassa ja sopivan kuormittavassa työssä. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Näemme oman henkilöstömme tärkeimpänä voimavaranamme ja tuemme siksi mielellämme oman osaamisen kehittämistä ja oman urapolun rakentamista sinun omien toiveidesi ja valmiuksiesi mukaan.

 

Tulisitko siis tärkeäksi osaksi meidän työyhteisöämme? Jos kolahti kohdilleen, haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi mahdollisimman pian. Mikäli haluat jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan oheisen linkin kautta jätetyt hakemukset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465534
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35744351.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lappeenranta