(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Asikkalaan siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsitkö ensimmäistä kesäduuniasi tai ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa, jossa sinulle jää aikaa myös kesästä nauttimiseen!


Etsimme nyt Asikkalaan kesätyöntekijää siivoustehtäviin leirikeskukseen sekä toimistoympäristöön. Leirikeskukseen kuljetaan töihin veneellä! Töitä on tarjolla ma-la 3-4 tuntia päivässä. Töitä ei ole kuitenkaan joka lauantai. Työpäivät ovat sopivan lyhyitä, jotta aikaa jää myös kesästä nauttimiseen.
Työt alkavat jo toukokuun puolessa välissä ja jatkuvat elokuun loppuun asti.
 
Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Muut taitosi ja kokemuksesi lasketaan eduksesi, joten muistathan mainita hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tai olet suorittanut hygienipassin tai työturvallisuuskortin.
 
Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS Palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia, olet sitten aamun torkku tai illan virkku. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi viimeistään 12.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 
Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta:

https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.