(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄ ASIAKASPALVELUUN
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

HALUATKO OPPIA MITÄ ASIAKASPALVELU JA MYYNTITILAUSTEN KÄSITTELY ON NYKYAIKAISESSA LOGISTIIKKAKESKUKSESSAMME?

Etsimme sinua, oppimaan innokas opiskelija tai vasta valmistunut ammattilainen, asiakaspalvelukoordinaattoriksi Logistiikkakeskukseemme Turkuun.

 Odotamme sinulta halua oppia ja olla osa tiimiä. Päätehtäväsi ovat myyntitilausten käsittely, toimituksista sopiminen ja seuranta asiakkaan kanssa sekä asiakkaiden yhteyshenkilönä toimiminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteistyö eri sisäisten sidosryhmien kuten myynnin, oston, tuotannon ja laatuorganisaation kanssa sekä reklamaatioiden käsittely. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta tai mahdollista aikaisempaa harjoittelukokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja aitoa asiakaspalveluhenkeä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne. Sinulla on hyvät IT-taidot ja toiminnanohjausjärjestelmien aikaisemman tuntemuksen luemme sinulle eduksi. Englannin kielen käyttö – niin kirjallinen kuin suullinenkaan – ei aiheuta sinulle kylmiä väreitä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän edistyksellisten ilmanvaihtotuotteiden parissa. Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen työhösi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena. Työ alkaa toukokuun puolessa välissä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Customer Service and Supply Chain Manager Pertti Varjonen torstaina 28. helmikuuta klo 10-11 ja keskiviikkona 6. maaliskuuta klo 14-15. Soita Pertille numeroon 040 868 3249.

Mikset hakisi tehtävää jo tänään täyttämällä hakulomakkeen verkossa. Jos et ehdi tänään, niin haethan paikkaa viimeistään 10.3.2019.