(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä asiakaspalveluun
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme asiakaspalveluun kesätyöntekijää ajalle 2.5 – 31.8.2019. 

Työskentelet osana Sopimus- ja asiakaspalvelu –tiimiä, jossa osallistut ulkoisen contact center-toimijan help desk –kontaktien ja työpyyntöjen hoitamiseen, asiakaspalautteiden käsittelyyn sekä erilaisten back-office- töiden tekemiseen.

Toivomme, että opiskelet tradenomiksi tai merkonomiksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä, tarkkuutta, tehokkuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimitaitoja ja kykyä hoitaa vaativiakin asiakaspalvelutilanteita. Kaupallinen ja/tai asiakaspalvelualan työkokemus katsotaan eduksi. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.