Kesätyöntekijä asiakaspalvelu-/toimistotehtävät - Kaarina
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Helkama Bica Oy on erikoistunut laiva-, telecom- ja teollisuuskaapelien valmistamiseen ja markkinointiin. Yritykselle on kertynyt vankkaa kaapeliosaamista jo yli 50 vuoden ajalta. Yhtiöllä on Suomessa kaksi tehdasta, toinen Hangossa ja toinen Kaarinassa sekä tytäryhtiö Shanghaissa Kiinassa. Yritys työllistää Suomessa 185 henkilöä.
Haemme Helkama Bica Oy:lle Kaarinaan kesätyöntekijää monipuolisiin asiakaspalvelun ja toimiston tehtäviin.

Tehtävän kuvaus

Kesätyöjakso (3-4 kuukautta) koostuu kahdesta asiakaspalvelutyöstä. Osan ajasta työskentelet toimistomme vastaanotossa ja huolehdit puhelinvaihteesta sekä myyntireskontraan liittyvistä tehtävistä. Työpäivääsi kuuluu myös postin käsittelyä sekä muita avustavia toimistotehtäviä. Osan ajasta työskentelet myyntiorganisaation asiakaspalvelutehtävissä, jolloin huolehdit tilaus-toimitusketjun hallinnasta tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu tilausten käsittely, kuljetusjärjestelyiden hoitaminen, laskutus sekä erilaiset asiakaskyselyt. Työ alkaa toukokuun alkupuolella ja kestää elokuun lopulle. Katsothan etukäteen sijaintimme. Meille pääset kulkemaan parhaiten omalla kulkuvälineellä mutta lyhyen reippailun kera myös julkisilla kulkuvälineillä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kaupallisen alan opintoja (väh. 1-2 vuotta). Työskentelytavoiltasi olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulta sujuu työskentely suomen kielen lisäksi myös englanniksi.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Parhaiten tavoitat minut 14.2. klo 9-10.30 sekä 24.2. klo 12-13 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341433
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina, Varsinais-Suomi