(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, asiakaspalvelu (Global Parts)
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Hei sinä positiivinen asiakaspalvelija, joka etsit kesätöitä. Kiinnostaako kesä globaalin tilaus-toimitusketjun parissa? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!
 

Etsimme nyt useita kesätyöntekijöitä Global Parts -liiketoimintamme asiakaspalvelutiimiin, jossa tuemme kansainvälisiä asiakkaitamme varaosatilauksiin ja niiden toimituksiin liittyvissä asioissa. Tässä roolissa työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tilausten syöttöä järjestelmään, niiden seurantaa sekä asiakkaidemme informointia mahdollisista muutoksista liittyen esimerkiksi toimitusaikatauluihin. Meillä kuulut mukavaan ja motivoituneeseen 12 hengen asiakaspalvelutiimiimme ja olet osa 100 ihmisen varaosaorganisaatiotamme. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä mm. oston, tuotannon ja logistiikan ammattilaistemme kanssa. Tiimissämme työskennellään arkisin toimistoaikoina sekä kerran viikossa klo. 18.00 asti. 
 
Miksi meille?
Varaosapalveluidemme asiakaspalvelutiimissä työskenteleminen on tärkeää, mielenkiintoista ja monipuolista työtä, jossa pääset hyödyntämään vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitojasi sekä kehittämään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävä tarjoaa paljon uutta opittavaa ja tukenasi on osaava tiimi. Meillä opit globaalin tilaus-toimitusketjun hallinnasta, SAP-järjestelmän käytöstä sekä kansainvälisestä varaosaliiketoiminnasta. Roolissa työskentely antaa hyvät lähtökohdat kehittyä moneen muuhun rooliin sekä talon sisällä että ulkopuolella. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!
 
Mitä odotamme sinulta?
Etsimme henkilöä, joka kykenee tarjoamaan parasta palvelua globaalille asiakaskunnallemme. Meillä se tarkoittaa sitä, että olet positiivinen joukkuepelaaja, joka tarttuu rohkeasti uusiin asioihin, kykenee oma-aloitteiseen ja joustavaan työskentelyyn ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot myös paineen alla. Sinulla on tekninen ja/tai kaupallinen koulutus ja kommunikoit sujuvasti englannin ja suomen kielellä. Eduksesi on aiempi kokemus ja ymmärrys SAP-järjestelmän käytöstä sekä tilaus- ja toimitusketjunhallintaan liittyvistä tehtävistä.
 

Kesätyöpaikka asiakaspalvelutiimissämme sijaitsee pääkonttorillamme Hyvinkäällä. Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu (myös aikaisempi aloitus mahdollinen). Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin.
 
Kiinnostuitko? 
Mikäli haluat kartuttaa osaamistasi ja auttaa asiakkaitamme saamaan erinomaista palvelua, esittele meille rohkeasti itsesi jättämällä CV ja lyhyen hakukirjeen oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020.  Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Joni Saari puhelimitse p. 0401805157 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)konecranes.com.
 

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo!