Kesätyöntekijä / analyytikkoharjoittelija listattuihin sijoituksiin
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Kesätyö Varmassa - hyvä työelämäkokemus odottaa sinua!

Haemme kesätyöntekijää / analyytikkoharjoittelijaa sijoitustoimintomme listatut sijoitukset -osastolle. Varman listatuissa sijoituksissa sijoitetaan globaaleille osake- ja korkomarkkinoille. Suorien sijoitusten lisäksi sijoitetaan rahastoihin sekä etf-tuotteisiin. Johdannaisten avulla säädellään riskiä kulloisenkin näkemyksen mukaisesti. Varma on ollut edelläkävijä itse suunniteltujen ESG etf -tuotteiden saralla.

Analyytikkoharjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisesti sekä osake- että korkosijoitusten parissa. Tulet valmistelemaan osakesijoituksiin liittyen case analyysejä sekä yrityksistä että markkinoilla vallitsevasta teemasta. Pureudut syvällisesti tutkimaasi aiheeseen ja perusteellisuus onkin sinulle itseisarvo, mutta kykenet myös nopeaan tiedonhakuun. Korkosijoitusten puolella tulet valmistelemaan analyysin eri korkoinstrumenttien tuottokehityksestä eri jaksoina, jotka ajoittuvat kaikki ajallisesti menneelle 20 vuodelle ja osallistut yleisemmin eri instrumentteihin liittyvään analyysityöhön.

Työ edellyttää vähintään kolmen vuoden rahoituksen opintotaustaa sekä osake- että korkomarkkinoiden peruskäsitteiden ymmärrystä. Lisäksi arvostamme vahvaa tietoteknistä osaamista ja hakijalle on eduksi ohjelmoinnin perusteiden hallitseminen Pythonilla/R-kielellä. Kaikissa sijoitustoiminnon tehtävissä odotetaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tule kokemaan #varmailo

Meillä Varmassa on mutkaton ilmapiiri ja työtehtäviä, joissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja edistämään yhteiskunnallisesti tärkeää tehtävää; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Otamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja pääset varmalaisten kannustamana oppimaan uutta niin työstä kuin työkavereistakin.

Teemme töitä ilolla ja intohimolla

Meillä pääset myös kokemaan, miten joustava työ sujuu käytännössä. Yhdistämme sujuvasti lähi- ja etätyötä koronatilanne huomioiden. Salmisaaressa käytössäsi ovat viihtyisät ja esteettömät työtilat sekä huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Meillä voit olla oma itsesi

Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Kesätyöt ovat meille yksi konkreettinen tapa rakentaa työelämään johtavia polkuja myös vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka suojelijana Varman HR:stä ja viestinnästä vastaava Katri Viippola tänä vuonna toimii. Varma on ollut mukana kampanjassa pitkään ja saavuttanut menestystä, kun kesätyötekijät ovat päässet valitsemaan vastuullisinta työpaikkaa.

Hakeminen ja lisätietoja 

Tule meille rakentamaan omannäköisesi ja erinomainen työelämäkokemus – hae kesätöihin viimeistään 31.1. mennessä. Kerro, mitä osaat ja mikä tekee sinusta juuri sellaisen kesätyöntekijän, joka tuo puhtia tekemiseen ja työyhteisöömme.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549108
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki