(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, akustiikkasuunnittelu
Insinööritoimisto W. Zenner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme kesätöihin palvelukseemme opintojen loppusuoralla olevaa akustiikan diplomi-insinööriopiskelijaa nuorekkaaseen joukkoomme.

Insinööritoimisto W. Zenner Oy on vuonna 1972 perustettu akustiikan ja LVI-alan yritys. Vuoden 2019 alusta alkaen Zenner Oy on ollut osa Solwers Oyj -konsernia. Teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaista LVI-suunnittelua, akustiikkasuunnittelua sekä monipuolisia kenttä- ja laboratoriomittauksia. Akustiikan kenttä- ja laboratoriomittauksemme sekä LVI-tekniset laboratoriomittauksemme ovat akkreditoituja FINASin toimesta (akkreditointitunnus T276).

Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä, fysiikan ja matematiikan osaamista, fysikaalisten ilmiöiden ymmärtämistä sekä halua oppia ja opiskella uutta. Mittaustekniikan tuntemus sekä työkokemus akustiikan, mittaustekniikan tai LVI-tekniikan alalta katsotaan eduksi.

Työnkuva sisältää tilanteen mukaan akustiikkasuunnittelua, akustiikan sekä LVI-alan laboratoriomittauksia, kenttämittauksia, laskentaa ja mallinnusta sekä raporttien laadintaa. Tehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia.

Pääset monipuoliselle ja haasteelliselle tehtäväkentälle nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan pariin. Saat käyttöösi nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä. Tarjoamme myös hyvän koulutuksen, työvälineet, osaamista vastaavan palkan. Modernit toimitilamme sijaitsevat Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Työntekijänämme sinun on myös mahdollista käyttää toimistorakennuksessamme sijaitsevaa kuntosalia ja uima-allasta. Tiimimme on nuorekas ja mukava, ja aina valmiina auttamaan.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.2.2019 mennessä osoitteeseen laila.zenner@zenner.fi.

Tervetuloa mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Lisätietoja: Laila Zenner, 09-477 8370

Insinööritoimisto W. Zenner Oy
Valimotie 17–19
00380 Helsinki
www.zenner.fi