(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä AK-Outlet -myymälään Keravalle
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Haemme Keravan Outlet-myymäläämme kesätyöntekijää.

Voit olla alan aloittelija tai jo ammattilaiseksi ehtinyt. Työtehtävien sisältö muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta, mutta työpäivääsi todennäköisesti kuuluu autojen katsastus, tankkaus, huoltoon viennit ja noudot, hintalappujen päivitys, hallin ja pihan järjestyksen ylläpito ja muut automyyntiin liittyvät juoksevat asiat. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Etsimme joukkoomme reipasta, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä työntekijää. Jos olet myös innokas oppimaan uutta ja tunnet vastuusi asiakastyytyväisyytemme varmistamisessa, saatat olla yksi ensi kesän vahvistuksistamme!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, nykyaikaiset työvälineet sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön. Autokeskuksella kesätöissä on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä kohti alan ammattia.

Laita siis uutta vaihdetta silmään ja hae meille kesätöihin! Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva hakemuslomake vaikka heti, kuitenkin viimeistään tiistaina 31.3.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme haastatteluihin tämän kesän tehtävään mielestämme parhaiten sopivat hakijat.