Kesätyöntekijä / 16-18 vuotiaat
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Onko sinulla vielä kesätyöpaikka hakusessa? Meillä on vielä muutama paikka avoinna, joten toimi nopeasti!

Etsimme tiimeihimme uusia työkavereita kesäksi, ja miksei pidemmäksikin aikaa! Meillä menestyäksesi tarvitset aimo annoksen iloa, roppakaupalla sinnikkyyttä, kukkurallisen tavoitteellisuutta ja hyppysellisen kilpailuhenkisyyttä. 

Promotion Point on vahva myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto. Teemme töitä tunnettujen brändien kanssa: kukapa ei tunnistaisi Helsingin Sanomia, Vantaan Energiaa, Suomen Punaista Ristiä, WWF:ia tai vaikkapa Heleniä? Niinpä. Myymme asiakkaidemme tuotteita näyttävillä ständeillä yhdessä tiiminä. Meidät löytää kauppakeskuksista, supermarketeista, tapahtumista, messuilta ja lentokentältä. Olemme myös Vastuullinen kesäduuni-kampanjan pääyhteistyökumppani. 

Meillä olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä: merkitystä ei ole sillä, paljonko kokemusta sinulla on myynnistä vaan sillä, millaisella asenteella olet valmis kesätyösi tekemään. Tarjoamme kesätyötä sinulle, 16-18-vuotias nuori, kesäkuukausien (kesä-heinäkuu) ajaksi, ja mahdollisesti pidempäänkin, esim. opintojesi ohelle. Tarjoamme kannustavan pohjapalkan ja hyvät provisiot. 

Yksi tärkeimpiä arvojamme työnantajana on myyjän koulutus: koulutamme jatkuvasti sekä uusia että olemassaolevia myyjiämme. Koulutukset kesätyöntekijöille järjestämme jo kevään aikana, ja samalla pääset tekemään ensimmäiset vuorosi ennen kesää jotta ehdit tutustua työhösi. 

Voit soittaa rekrytiimillemme, puh. 040 621 3866, laittaa Whatsappilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265972
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Voit soittaa rekrytiimillemme, puh. 040 621 3866