(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä / 16-18 vuotiaat
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Onko kesätyöpaikka vielä hakusessa? Mitä jos tekisit tänä kesänä jotain oikeasti erilaista?

Etsimme tiimeihimme uusia työkavereita kesäksi, ja miksei pidemmäksikin aikaa! Meillä menestyäksesi tarvitset aimo annoksen iloa, roppakaupalla sinnikkyyttä, kukkurallisen tavoitteellisuutta ja hyppysellisen kilpailuhenkisyyttä. 

Promotion Point on vahva myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto. Teemme töitä tunnettujen brändien kanssa: kukapa ei tunnistaisi Helsingin Sanomia, Vantaan Energiaa, Suomen Punaista Ristiä, WWF:ia tai vaikkapa Heleniä? Niinpä. Myymme asiakkaidemme tuotteita näyttävillä ständeillä yhdessä tiiminä. Meidät löytää kauppakeskuksista, supermarketeista, tapahtumista, messuilta ja lentokentältä. Olemme Vastuullinen kesäduuni-kampanjan pääyhteistyökumppani. 

Meillä olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä: merkitystä ei ole sillä, paljonko kokemusta sinulla on myynnistä vaan sillä, millaisella asenteella olet valmis kesätyösi tekemään. Tarjoamme kesätyötä sinulle, 16-18-vuotias nuori, kesäkuukausien (kesä-heinäkuu) ajaksi, ja mahdollisesti pidempäänkin, esim. opintojesi ohelle. Palkkasi perustuu tekemääsi tulokseen: aina kun onnistut, sinut palkitaan. Turvanasi on tunteihin perustuva takuupalkka. Aika reilua, eikö? 

Yksi tärkeimpiä arvojamme työnantajana on myyjän koulutus: koulutamme jatkuvasti sekä uusia että olemassaolevia myyjiämme. Koulutukset kesätyöntekijöille järjestämme jo kevään aikana, ja samalla pääset tekemään ensimmäiset vuorosi ennen kesää jotta ehdit tutustua työhösi. 

Voit soittaa solujohtajallemme Reetalle, puh. 040 621 3866, laittaa Whatsappilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!