(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä (16-17 v)
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Oletko vuonna 2004 tai 2005 syntynyt nuori? Oletko kesätöitä vailla? Jos vastasit molempiin kyllä, hae Keravan kaupungin kesäduuneja Kesätyö kutsuu -haussa!

Keravan kaupunki tarjoaa kesätöitä sadalle 16 - 17 -vuotiaalle nuorelle. Työ kestää yhden kuukauden kesä-elokuun välisenä aikana. Työaika on 6 tuntia päivässä ja kesätyöstä maksetaan 800 euron palkka. 

Töitä on tarjolla kaupungin eri toimipaikoissa. Työtehtäviä ovat avustavat tehtävät mm. vihertöissä, kirjastossa, päiväkodeissa, vanhustenhoidossa, lasten kesäleireillä ja maauimalassa. Tehtävät eivät vaadi varsinaista ammattitaitoa, mutta arvostamme vastuullisuutta, tekevää ja toimeen tarttuvaa otetta sekä positiivista asennetta uuden oppimiseen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja työyhteisön jatkuvan tuen.

Paikkaa voi hakea vuonna 2004 tai 2005 syntynyt nuori, joka ei ole aikaisemmin saanut kesätöitä Kesätyö kutsuu -työnhaun kautta. Kaikista hakijoista arvotaan 150 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä 100 saa töitä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Kesätyötä haetaan Kuntarekry.fi -palvelun kautta ja hakuaikaa on helmkuun ajan.  Odotamme innolla hakemustasi - hae pian!