(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä (10h/vko) Budget Sport, Jyväskylä
Intersport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Kesätyöntekijä (10h/vko)  Budget Sport Jyväskylään ajalle 23.4. - 31.8.2018


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.


Haluamme innostuneen kesätyöntekijän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset.


 


Odotamme sinulta :


- Valmiutta työskennellä eri osastoilla


- positiivista ja reipasta mieltä


- valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina


- tarkkuutta ja huolellisuutta


- vähintään 18-vuoden ikää


 


Tarjoamme sinulle :


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla


- mukavat  ja innostavat työkaverit


- näköalapaikan urheilukaupan maailmaan


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. 


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lähetä hakemuksesi 24.3.2019  mennessä oheisen linkin kautta.


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.