(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä (10-30 h/vko) K-Citymarket Turku Kupittaa
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018
ETSIMME KAUPPIASHENKISIÄ KASSAMYYJIÄ K-CITYMARKET TURKU KUPITTAAN KASSAOSASTOLLE


Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomasijaisiksi kassamyyjiä (10-30 h/vko) ajalle 1.5.-30.9.2018.

Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-Citymarket Turku Kupittaan eri osastoilla. Omassa työssäsi kaupassamme varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi. Olet todellinen moniosaaja ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehokkaan ja tarkan työskentelyn lisäksi työskentelet ajoittain myös kaikilla osastoilla.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meillä töissä
Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-Citymarket työnantajana
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 31.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen