(Poistunut julkaisusta)

Kesätyönteijä siivoustehtäviin Suonenjoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Onko kesä suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi DuunISSa!

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ siivoustehtäviin Suonenjoelle loppu kesäksi.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme


Työskentelet sairaala,- sekä teollisuuskohteessa siivoustehtävissä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu elokuun puolelle. Katsomme eduksi mahdollisuuden jatkaa työskentelyä tämä jälkeenkin.


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Tehtävissä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti - nämä katsotaan eduksesi.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Työhön pääset käsiksi nopeastikin joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 25.7.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi. 


Olemme tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.