(Poistunut julkaisusta)

Kesätyönohjaaja siivoustyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Oletko jo useamman vuoden siivonnut ja tiedät miten homma toimii? Olisitko kiinnostunut opastamaan ja ohjaamaan nuoria työn perehdytyksen parissa? 

Etsimme nyt kesäksi asiakaskohteeseemme siivoojaa monipuolisiin tehtäviin Oulaisiin.

Tässä tehtävässä saat toteuttaa itseäsi siivoustyön lisäksi ohjaten kesätyöntekijöitä asiakkaan tiloissa tehdasympäristössä kesän ajan. 

Toimiaksesi tehtävässä sinun tulee olla perussiivoustaitoinen, ulospäinsuuntaunut ja tunnollinen  joka pystyy ohjaamaan ja perehdyttämään nuoria kesätyöntekijöitä erilaisissa siivoustehtävissä, kuten: lattian pesut, vahaukset, ikkunan pesut yms. Onhan sinulla myös työturvallisuuskortti?

Tarjoamme sinulle kesäksi paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.4.2019. Työ alkaa viimeistään 3.6.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -