(Poistunut julkaisusta)

Kesätyönjohtajia kunnossapidon ja kiinteistöhuollon tehtäviin, Raahe
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme työnjohtajia kesäksi kunnossapidon ja kiinteistöhuollon tehtäviin. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2020.

Tehtävänäsi on vastata työnjohto- ja kehitystehtävistä, huolehtia alueesi työohjeistuksesta sekä työturvallisuudesta. Työt voivat sisältää myös työnsuunnittelun tehtäviä. Haemme myös toimihenkilölomittajia tehtaan puhtaanapito- ja ulkoaluehoidon tehtäviin,
kiinteistöjen kunnossapidon sekä LVI- ja sähköasennusten valvontatehtäviin.
 
Edellytämme sinulta soveltuvaa meneillään olevaa tai valmista koulutusta, kuten insinöörin tai teknikon tutkintoa esim. kone-, materiaali-, rakennus- tai prosessitekniikan alalta. Tuotantoprosessin tuntemus ja aiemmat näytöt esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Turvallisuusasenne sinulla on kohdallaan ja pystyt soveltamaan työssäsi jatkuvan parantamisen periaatteita.

Toivomme yhteistyökykyä, rohkeutta tarttua asioihin ja saattaa ne loppuun, oma-aloitteisuutta ja kykyä päätöksentekoon. Sinulla on myös erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn kansainvälisessä yhtiössämme.

Lisätietoja saat kunnossapidon tehtävien osalta Pekka Virsiheimolta, pekka.virsiheimo@ssab.com tai puh. 050 315 9666 ja kiinteistöhuollon tehtävien osalta Sauli Kalliolta, sauli.kallio@ssab.com tai puh. 040 549 0232.  

Jätä hakemuksesi sähköisen linkin kautta viimeistään 29.2.2020. Kutsumme haastatteluihin ja teemme valintoja jo hakuaikana.