(Poistunut julkaisusta)

Kesätyönjohtaja briketointilaitokselle, Merox
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

SSAB Europe Oy, hakee Merox-yksikköön Raahen briketointilaitokselle toukokuun alusta syyskuun puoliväliin 2019 

TYÖNJOHTAJAA 

Meroxin tehtävänä on optimoida SSAB:n sivutuotteiden, kierrätysmetallin ja jätteiden käsittely kestävän kehityksen näkökulmasta. Merox tekee yhteistyötä SSAB:n kanssa Suomessa ja Ruotsissa jätteiden ja sivutuotteiden vähentämiseksi ja SSAB:n sivutuotteiden hyödyntämiseksi sekä SSAB:n sisällä että sen ulkopuolella. 

Tehtäviisi kuuluvat briketointilaitoksen tuotannon johtaminen. Vastaat turvallisesta ja tehokkaasta tuotannosta sekä valmiin briketin laadusta. Toimit laitoksen käyttöhenkilöstön esimiehenä ja tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon kanssa. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa tai meneillään olevaa teknisen alan korkeakoulututkintoa, esim. kone-, materiaali-, tai prosessitekniikan alalta. Terästuotannon sivutuotteiden ja poisteiden tuntemus sekä aiemmat näytöt esimiestehtävistä katsotaan eduksi. 

Turvallisuusasenne sinulla on kohdallaan ja pystyt soveltamaan työssäsi jatkuvan parantamisen periaatteita.  Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta kykenet työskentelemään myös itsenäisesti ja tekemään päätöksiä.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä haastavassa ja monipuolisessa tehtävässä näköalapaikalla kierrätysprosessien ytimessä. Tukenasi on osaava, kansainvälinen organisaatio, jonka päätehtävä on teräksen valmistuksen sivutuotevirtojen optimaalinen hyödyntäminen.  

Lisätietoja tehtävästä antavat Marjo Rajalampi 050 4201 637 ((viikoilla 5-7 tiistaisin ja torstaisin klo 13-15), s-posti marjo.rajalampi@ssab.com  ja Jaakko Louhisalmi puh. 050 3143 591, s-posti jaakko.louhisalmi@ssab.com. 

Täytä hakemuksesi sähköisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 24.2.2019.