(Poistunut julkaisusta)

Kesätyökoordinaattori
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Toimenkuva
Sijaishaltija Oy käynnistää Kouvolassa Kesäduuni 2018 hankkeen, jonka tavoitteena on työllistää 180 kouvolalaista nuorta kesätöihin. Tehtävänäsi on aluksi myydä ja markkinoida nuorille kesätyöpaikkoja paikallisiin yrityksiin sekä kotitalouksille. Seuraavana haastattelet nuoret ja yhdistät heidät sopivin työpaikkoihin ja teet nuorille työsopimukset. Kun nuoret aloittavat työt, toimit heidän tukena työntekoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Työtehtäväsi ovat hyvin monipuoliset ja antoisat. Tukenasi on HR-alan ammattilaisia sekä jo monessa tulessa testattu konseptimme sekä muiden paikkojen kesätyökoordinaattorit. Tässä työssä viihdyt taatusti.
Odotamme sinulta
Olet ulospäinsuuntautunut, ahkera, järjestelmällinen ja tarkka sekä tulet hyvin toimeen nuorten kanssa. Emme etsi tietyn koulutuksen omaavaa henkilöä vaan hyvää tyyppiä. Työ on ajoittain hyvinkin hektistä ja vaatii monien asioiden yhtäaikaista käsittelyä.
Muut tiedot
Hae heti, mieluiten suoraan sähköpostilla. Toivomus olisi, että voisit aloittaa jo 26.3 ainakin osa-aikaisena. Myös hiukan myöhemmät aloitusajankohdat tulee kysymykseen.
Kesto
17.8.2018
Lisätietoja
Jari Hakkarainen, jari.hakkarainen@sijaishaltija.fi, 0447575735
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.03.2018 mennessä.