(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö,kokki
Radisson Blu Grand Hotel Tammer/keittiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Oletko etsimämme kokki Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin kesäksi?

Legendaarinen Grand Hotel Tammer on ollut osa Suomen hotellihistoriaa vuodesta 1929. Tammer on ainutlaatuinen hotelli, jonka miljöö ja palvelut tarjoavat vertaansa vailla olevia nautintoja ja elämyksiä. Tammerin arvot ovat edelleen kunniassa: Asiakkaista pidetään hyvää huolta ja Tammer on ylpeä keittiöstään.

Tammer etsii nyt joukkoonsa iloisia ja energisiä osa-aikaisia kokkeja hotellin aamiaiselle ja ravintola Trattoria Tammerin puistoon. Olet ylpeä työstäsi ja kiireessäkään sinulla ei mene sormi suuhun. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja olet työskennellyt alalla jo muutaman vuoden.

Arvostamme huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Edellytämme, että sinulla hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa joukossamme. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut.

Työaikasi on keskimäärin 80h/3vko:ssa. Työsuhde on määräaikainen , toukokuusta elokuun loppuun.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta 15.3 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Eeva Heino puh. 050 594 8812 (lomalla vko 10) Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).