(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöhaku: Tuotekehitys, huolinta/logistiikka ja HR
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta Planmeca Groupiin!

Kesätyöhaku: Tuotekehitys, huolinta/logistiikka ja HR

Haemme terveysteknologiasta innostuneita korkeakouluopiskelijoita kesätöihin muun muassa tuotekehitykseen, logistiikkatehtäviin sekä henkilöstöhallintoon Helsingin Herttoniemeen. Planmeca Group on terveysteknologia-alalla toimiva yritysryhmä, jonka kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, monipuoliset 2D- ja 3D-röntgenlaitteet, CAD/CAM-tuotteet, tuotteita tukevat ohjelmistoratkaisut sekä kuvantamislaitteet mammografiaan ja ortopediseen kuvantamiseen. Käy tutustumassa meihin ja tuotteisiimme kotisivuillamme: http://www.planmeca.com/fi/. 

Tarjoamme kesätyöpaikkoja muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

• ohjelmistosuunnittelu
• mekaniikkasuunnittelu
• logistiikka ja huolinta
• HR 

TOIVOMME SINULTA

Odotamme sinulta opintoja soveltuvalta alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Hallitset vähintään Office 365 -ohjelmien käytön. Suomen kielen lisäksi pystyt tarvittaessa viestimään englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin.

MIKSI MEILLE?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen mukavassa työyhteisössä. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, joten voit olla varma, että kanssamme rakennat sekä hyvinvoinnin että suomalaisen terveysteknologian ja lääketieteen tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin. Moni opiskelija on jatkanut meillä lopputyön ja myöhemmin vakituisen työsuhteen merkeissä, joten Planmeca Group saattaa tarjota sinulle haasteita pidemmälläkin aikavälillä.

HAE NYT!

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2021 mennessä.

Samalla hakemuksella haetaan kaikkien Planmeca Groupin yritysten kesätyötehtäviin. Hakemuksessa on tärkeää mainita, mistä työtehtävistä olet kiinnostunut, millaisista sinulla jo on työkokemusta ja mille ajalle haet kesätöitä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana ja päätökset valinnoista pyritään tekemään pikaisesti. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastata yksittäisiin tiedusteluihin.