(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöhaku Sastamalaan ja Huittisiin siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2019Etsitkö ensimmäistä kesäduuniasi tai ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa! 


Meillä on auki kesätyöpaikkoja erilaisiin siivoustehtäviin. Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Aikaisempi työkokemus ja suoritetut kurssit esimerkiksi hygieniapassi tai työturvallisuuskortti lasketaan eduksesi, joten muista mainita niistä hakemuksessasi! Työ edellyttää B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS-palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia, olet sitten aamun torkku tai illan virkku. Pidämme kiinni hyvistä työntekijöistä, ja pyrimme tarjoamaan töitä sekä uusia mahdollisuuksia jatkossakin!  


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seurailethan sähköpostiasi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta:


https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.