Kesätyöhaku 2022 - tuotanto, varasto ja toimitilahuolto
Planmeca

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Tule edistämään terveysteknologian tulevaisuutta Planmeca Groupiin!

KESÄTYÖHAKU: TUOTANTO, VARASTO JA TOIMITILAHUOLTO

Haemme innostuneita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä työskentelemään erilaisissa tuotannon, varaston ja toimitilahuollon tehtävissä Helsingin Herttoniemessä. Sinulla on erinomainen tilaisuus työskennellä alan johtavassa perheyrityksessä korkean teknologian tuotteiden parissa.

Tarjoamme kesätöitä seuraavissa tehtävissä:

  • tuotannon kokoonpano: hammashoitokoneiden ja röntgenlaitteiden erilaiset mekaaniset kokoonpanotehtävät
  • koneistus: Mazak-sorvien ja työstökeskusten käyttö, isojen tuotantosarjojen viimeistely- ja pesutyöt
  • maalaus: kappaleiden ripustus, purku, pakkaus, tarkistus ja esivalmistelut jauhemaalamossa
  • toimitilahuolto: tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen siisteydestä huolehtiminen
  • varasto: varastotehtävät saapuvan ja lähtevän tavaran varastoissa sekä hammastarvikkeiden tukkuvarastossa

TOIVOMME 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi edellytämme kesätyöntekijöiltämme 17 vuoden iän täyttämistä vuoden 2022 aikana.

MIKSI MEILLE?

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja hyvää työkokemusta arvostetussa ja vakavaraisessa yrityksessä, merkityksellisellä ja jatkuvasti kehittyvällä terveysteknologian alalla. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavien tiimikavereiden tuen mukavassa ja välittävässä työyhteisössä.

HAE NYT!

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Samalla hakemuksella haetaan kaikkien Planmeca Groupin yritysten vastaaviin tehtäviin. Huomioithan, että tuotekehitykseen, tuotannon tukeen ja toimistotehtäviin on erillinen hakulomake. 

Hakemuksessa on tärkeää mainita, mistä työtehtävistä olet kiinnostunut ja millaisista tehtävistä sinulla mahdollisesti jo on työkokemusta. Kerro myös mille ajalle haet kesätöitä.

Päätökset valinnoista tehdään viimeistään huhti-toukokuun aikana. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastata yksittäisiin tiedusteluihin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot