(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöhaku 2019 - tuotanto
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Kesän 2019 kesätyöhaku on nyt auki, etsimme asiakkaillemme vaihteleviin kesäsijaisuuksiin tuotantotyöntekijöitä!

Työkohteet sijaitsevat Turun talousalueella ja työtehtävät pitävät sisällään vaihtelevia tuotannon työtehtäviä; kokoonpanoa, lajittelua, koneenhoitoa. Riippuen omasta osaamistasostasi. Työt ovat usein 2- tai 3-vuorotyötä. 

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta vastaavista työtehtävistä tai alan koulutustaustaa. Oma auto on eduksi työmatkoille. 

Kesätyöt voivat alkaa jo keväällä ja osa työsuhteista voi kestää syksyyn asti. Ilmoita tämän vuoksi hakemuksessasi ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä.

HUOM! Kun täytät hakemusta, valitse tarkoin työntekoalue, toimialat sekä tehtävänimikkeet jotka soveltuvat sinulle parhaiten niin voimme tarjota sinulle mahdollisuuksien mukaan muitakin kesätyömahdollisuuksia.

Tsemppiä hakuun!