(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöhaku 2019 - siivooja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Kesän 2019 kesätyöhaku on nyt auki, etsimme asiakkaillemme vaihteleviin kesäsijaisuuksiin siivoojia!

Työkohteet sijaitsevat Turun talousalueella, tarjolla on vaihtelevasti aamu-, päivä- ja iltakohteita. Kohteet ovat pääsääntöisesti toimisto-, koti-, ja myymäläsiivouskohteita. Töitä tehdään vaihtelevasti kohteesta riippuen joko itsenäisesti tai parin kanssa, riippuen myös sinun osaamistasostasi.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä sekä b-ajokortti ja oman auton käytettävyys.

Kesätyöt voivat alkaa jo keväällä ja osa työsuhteista voi kestää syksyyn asti. Ilmoita tämän vuoksi hakemuksessasi ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Lisäksi ilmoitathan myös, mikäli olet kiinnostunut siivouskeikoista kesälomasesongin jälkeenkin!

HUOM! Kun täytät hakemusta, valitse tarkoin työntekoalue, toimialat sekä tehtävänimikkeet jotka soveltuvat sinulle parhaiten niin voimme tarjota sinulle mahdollisuuksien mukaan muitakin kesätyömahdollisuuksia.

Tsemppiä hakuun!