(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöhaku 2019 - rakennusala
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Kesän 2019 kesätyöhaku on nyt auki, etsimme asiakkaillemme vaihteleviin kesäsijaisuuksiin rakennusalan työntekijöitä!

Työkohteet sijaitsevat Turun talousalueella ja työtehtävät pitävät sisällään vaihtelevia rakennusalan työtehtäviä sekä pienemmillä että isommilla rakennustyömailla. Töitä on tarjolla "aloittelevan aputyöntekijän kanto- ja purkutöistä, kirvesmiehen saneerauskohteisiin", riippuen tekijän omista vahvuuksista.

Voit siis olla alan kokenut konkari tai vasta alan omaksunut.

Riippuen hakemasi työn vaativuudesta, toivomme että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja / tai sinulla on alan koulutustaustaa. Lisäksi taskusta pitäisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kesätyöt voivat alkaa jo keväällä ja osa työsuhteista voi kestää syksyyn asti. Ilmoita tämän vuoksi hakemuksessasi ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Lisäksi ilmoitathan myös, mikäli olet kiinnostunut rakennusalan keikoista kesälomasesongin jälkeenkin!

HUOM! Kun täytät hakemusta, valitse tarkoin työntekoalue, toimialat sekä tehtävänimikkeet jotka soveltuvat sinulle parhaiten niin voimme tarjota sinulle mahdollisuuksien mukaan muitakin kesätyömahdollisuuksia.

Tsemppiä hakuun!