(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme kesätöihin tuotantotyöntekijöitä

Työnkuva

Mitä olet tehnyt aiemmin? Mitä voisit mahdollisesti osata? Teollisuudessa on tarjolla monenlaisia työtehtäviä kesätyöntekijöille. Työtehtävänä voi olla vaikka tuotteiden suojaustehtävät, varastotyöt, ripustaminen maalauslinjastolla, tuotteiden kokoonpano tai hionta. Työ on fyysistä ja suorittavaa työtä kahdessa vuorossa, mutta viikonloput on vapaat. 

Työn vaatimukset

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, saat koulutuksen tehtäviisi. Työ on sellaista, että pärjäät siinä hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Haluat sitoutua tekemään kesän ahkerasti töitä ja haluat oppia uutta. Et pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin ja haluat tehdä parhaasi kaikissa tilanteissa. Aiemmasta kokemuksesta ja hyvästä kunnosta ei tietenkään ole haittaa.   

Mitä tarjoamme

Töitä on tarjolla toukokuun alusta elokuun loppuun tai jotain siltä väliltä. Saat koko työajallesi osaavan HR-tiimin tuen. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse (puhelut, tekstiviestit, WhatsApp).

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi WorkPowerille mahdollisimman pian. Parhaat kesätyöpaikat on jaossa nyt!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967