(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö
Fennia-konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Tule kesätöihin Fenniaan!

Meillä on kiva tekemisen meininki ja kova halu tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua. Avoimia kesätyötehtäviä on avoinna pääasiassa myynnin ja asiakaspalvelun, vakuutus- ja korvauskäsittelyn sekä hallinnon tehtävissä. Meillä saat monipuolisia työtehtäviä sekä arvokasta työkokemusta finanssialalta. Olet omalta osaltasi päivittäin luomassa fennialaisten työkavereidesi kanssa parasta asiakaskokemusta.

Haemme kesätyöntekijöitä toimipisteisiimme eri puolelle Suomea (Helsinki, Pietarsaari, Oulu, Rovaniemi, Vaasa). Hakulomakkeella voit täsmentää tehtävät, joista olet kiinnostunut sekä paikkakunnat, joilla haluaisit työskennellä. Kesätyömme alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 2 - 4 kuukautta. Tarjoamme sinulle hyvän opastuksen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua ja kehittyä tehtävässäsi. Aiempien vuosien kesätyöntekijät ovat palautteessaan arvostaneet kattavan perehdytyksen lisäksi vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, uuden oppimista ja mukavia työkavereita.

Tutustu kesätyötehtäviimme ja lue kesätyöntekijöiden kokemuksista edellisiltä vuosilta kotisivuiltamme: https://www.fennia.fi/fi/fennia-konserni/toihin-fenniaan/kesatyo/  

Oletko etsimämme henkilö?

Koulutustaustasi voi olla monipuolinen, sillä ennen kaikkea odotamme sinulta kiinnostusta finanssialaa kohtaan, yritteliästä otetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Asiakaspalvelutehtävät, edellyttävät sujuvaa suomen ja mielellään myös ruotsin ja/ tai englannin kielen taitoa. Kesätyöntekijöidemme tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.
 
Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Olemme yhteydessä haastatteluihin valittuihin maalis-huhtikuun aikana. Valinnat pyrimme tekemään huhtikuun loppuun mennessä.

Yhteyshenkilöt

Linkki tälle sivullehttps://www.fennia.fi/fi/fennia-konserni/toihin-fenniaan/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=79&rmlang=FI