(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Ympäristöpalvelut, Espoo
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Vahanen Environment Oy on Vahanen-yhtiöihin kuuluva suomalainen ympäristöalan innovatiivinen konsulttikumppani. Tuotamme yksilöllisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja alan parhaiden asiantuntijoiden voimin, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Haemme kesäksi 2020 joukkoamme täydentämään kesätyöntekijöitä ympäristötiimiimme. Työpaikka sijaitsee Espoossa.

Kesätöissä pääset toimimaan esimerkiksi pilaantuneiden alueiden tutkimusten ja kunnostusten parissa tai erilaisissa jätehuollon ja vesistösuunnittelun hankkeissa, hakemaan näytteitä ympäristöstä ja käyttämään suunnitteluohjelmistoja. Lisäksi osallistut suunnittelukokouksiin. Työ on vaihtelevaa, minkä vuoksi siinä myös oppii paljon. Taustatukena tehtävässä toimii ympäristötiimimme monipuoliset osaajat ja sinulle nimetään myös henkilökohtainen tutor, joka tutustuttaa sinut porukkaan ja perehdyttää toimintatapoihimme.

Toivomme, että olet vähintään 3. vuoden ympäristöalan AMK-, DI- tai luonnontieteiden opiskelija ja olet tutustunut opinnoissasi esimerkiksi pilaantuneisiin alueisiin, jätehuoltoon tai vesistöjen kunnostamiseen. Arvostamme paikkatieto- ja CAD-ohjelmistojen osaamista. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille myös omia ideoitasi – arvostamme niitä suuresti. Koska työ on liikkuvaa, tulisi sinulla olla ajokortti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä hyvän perehdytyksen niiden hoitamiseen. Sen lisäksi että monialainen osaamisesi vahvistuu meillä, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä.

Sinulla saattaa erikseen sovittaessa olla mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia!

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2020!

Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.2.2020. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Toimi siis nopeasti! Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.