(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Web Developer Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Data and Analytics IT –tiimiin -tehtävään Web Developer Trainee ja vietä elämäsi kesä Telialla! Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2019 Helsinkiin. Tarkat aloitus- ja lopetuspäivät on neuvoteltavissa ajanjakson sisällä, kuitenkin niin että kesätyön kokonaiskesto on vähintään 3 kuukautta.

Työskentelemme yksikössä, jonka vastuulla on mahdollistaa IT-ratkaisujen avulla tietoon pohjautuvien liiketoimintapäätösten ja uusien tuotteitten ja palveluitten tekeminen. Tiimissämme työskentelee 11 tietovarastoinnin, raportoinnin ja analytiikkatyökalujen IT-ammattilaista yhdessä useiden kumppaniyritystemme asiantuntijoitten kanssa. Tulet työskentelemään osana ylläpitotiimiämme kehittämistehtävissä, jotka tähtäävät tuottamiemme IT palveluitten laadun parantamiseen. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala).

Kesätyösi sisältö

Tulet työskentelemään oman kesätyöprojektisi parissa muuntaen raporttien metadatavaraston web-pohjaiseksi, moderniksi selainapplikaatioksi organisaation sisäiseen käyttöön. Projektissa pääset itse valitsemaan haluamasi ohjelmistopinon tai voit pyytää suositusta kesätyön ohjaajaltasi. Applikaatio toteutetaan MVC- tai vastaavalla mallilla, sille toteutetaan tietokanta, backend- sekä frontend-osuudet, mutta sen toiminnallisuudet tulevat olemaan rajatut sekä mahdollisimman suoraviivaiset. Integraatioita olemassa oleviin järjestelmiin ei tulla kesätyöprojektin puitteessa tekemään, mutta olisi toivottavaa, että projektin tuloksena syntyisi yksinkertainen, turvallinen, dokumentoitu web-applikaatio korvaamaan vanhentunut Sharepoint-pohjainen ratkaisu.

Vaikka työsi tulee pääosin keskittymään metadata-palvelun kehittämiseen, pääset kykyjesi sekä toiveittesi mukaan ratkomaan myös muita tiimimme ongelmia, etenkin liittyen automatisointiin sekä datan laatuun. Perehdytämme sinut tehtävään ja tiimimme toimintaan, mutta koska päivittäinen työ on pääosin itsenäistä, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja omatoimisuus ovat tarpeen onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Työskentelet pääosin Helsingissä, Vallilassa Telia Finlandin pääkonttorilla. Työaikasi on liukuva, joten aloitus- sekä lopetusajankohta ovat mahdollisesti neuvoteltavissa esimiehesi kanssa.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Data & Analytics-tiimissä pääset näkemään monipuolisesti tiimimme eri osa-alueita sekä oppimaan, kuinka dataa ja analytiikkaa hyödynnetään isossa teleoperaattori-yrityksessä. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos esim. on tarve tehdä opintoja työn ohessa.

Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana oppimastasi varmasti hyötyä myös tulevissa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana myös löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka omaa

  • tavoitteellisuutta ja kiinnostusta toimialaamme kohtaan
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja (esim. IT-alan opiskelijalle loistava työ)
  • työn/koulun/harrastuneisuuden kautta kokemusta moderneista web-teknologioista sekä joistain web-frameworkeista
  • työn/koulun/harrastuneisuuden kautta kokemusta web-palvelun ohjelmoinnista/kehittämisestä
  • ymmärrystä ketterästä kehityksestä
  • sammumatonta janoa oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

Lisäksi, analytiikka-osaaminen ja projektinhallintatyökalujen osaaminen katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 10.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä . Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Jyrille ja kysyä lisää tehtävästä: Jyri Hyppönen, 040 302 2590 Ti 22.01 ja 29.01 klo 14-16.

#teliakesä #VKD19