Kesätyö - Vuorotyönjohtaja
Paroc Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haluaisitko työskennellä kesän ajan eristeteollisuuden parissa ja kehittää samalla osaamistasi esimiestyössä?

 

Me Paroc Oy Ab:lla haemme vuorotyönjohtajaa kolmivuorotyöhön Paraisten Kivivillatehtaalle. Tehtävä on määräaikainen työsuhde touko-elokuun 2021 väliselle ajalle.

 

Vuorotyönjohtajana keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu vastaaminen tehtaan tuotantolinjojen tehokkaasta toiminnasta, sekä siihen liittyvästä ohjauksesta, seurannasta ja raportoinnista annettujen ohjeiden mukaisesti. Tuotannon lisäksi vastaat oman vuorosi riittävästä miehityksestä, sekä työntekijöiden esimiestyöstä yhdessä kollegoidesi kanssa.

 

Etsimällämme henkilöllä on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja koulutusta alalle. Aiempi kokemuksesi esimiestyöstä auttaa menestymään tehtävässä. Olet oma-aloitteinen, kykenet vastuulliseen työskentelyyn ja omaat hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi IT-järjestelmien käyttö sujuu sinulta ongelmitta. Parocilla työturvallisuus ja vastuu ympäristöstä ovat osana jokapäiväistä työtämme, joten odotamme näissä asioissa tinkimättömyyttä myös sinulta. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.

 

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tukenasi ovat aina osaavat kollegat ja työntekijät.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Owens Corning Paroc on savuton työpaikka ja työhöntulotarkastus sisältää huumausainetestin.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428294
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Parainen
  • Lisätietoja antaa: Tuotantopäällikkö Peter Söderlund,  peter.soderlund@owenscorning.com