(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ, Vuokraamotyöntekijä, Mikkeli
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä. Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

 

Haemme Cramolle Mikkeliin  

Vuokraamotyöntekijää määräaikaiseen kesätyöhön

Oletko sinä yli 18-vuotias innostunut ja oma-aloitteinen rakennusalasta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen?

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu ja kaluston käsittely, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, sekä kiinteistön päivittäiseen ylläpitoon liittyvät tehtävät.

Odotamme sinun olevan reipas, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös luontevasti tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Työturvallisuudesta huolehtiminen ja vastuullinen työnteko ovat sinulle luontaisia tapoja toimia. Olet asiakaspalveluhenkinen ja hallitset it -perustaidot. Katsomme eduksi, muttemme edellytä, kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat työkaverit, osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen rivejä. Työ on määräaikainen kesätyö n. 3kk. Työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00.

Hae tehtävää luomalla hakuprofiili Manpowerin sivuille klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta ja lataa hakemuksen liitteeksi myös CV:si. Suosittelemme hakemaan tehtävään mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään roolit nopeasti.  

Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.