(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian viherpalvelut tarjoaa asiakkailleen laajan kirjon viheralueiden hoitoon liittyviä palveluita kiinteistöjen ulkoalueilla. Tarjoamme hoidon lisäksi viheralueiden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita.

Haemme reippaita vihertyöntekijöitä kausiluonteisiin työtehtäviin kesän 2019 ajalle viherpalveluihimme.

Työtehtävät sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, erityisesti Helsingin alueelle.

Tehtävät sisältävät nurmikon leikkaamista, puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä muita ulkoalueiden hoitoon liittyviä tehtäviä. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön ja asiakaspalvelualtis, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä ja alan opinnot.

Tarjoamme sinulle työntäyteisen kesän kivassa tiimissä, hyvän perehdytyksen, osaavat työkaverit sekä mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta viherpalvelualan tehtävissä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Markku Ruotsalainen (puh. 040 621 4530), ti ja to klo 9-10.