(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Viestintä
Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistökehitys Oy.

Tehtävän kuvaus

Tule kesätöihin Fenniaan! Meillä on dynaaminen tekemisen meininki ja halu tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua. Saat monipuolisia työtehtäviä sekä arvokasta työkokemusta finanssialalta. Olet omalta osaltasi päivittäin luomassa fennialaisten työkavereidesi kanssa parasta asiakaskokemusta.

Haemme kesätyöntekijää viestintä- ja käännöspalveluun pääkonttoriimme Helsingin Pasilaan.

Onko sinulla reipas ja rohkea asenne, yritteliäs mieli, sujuva kynä ja hieman jo kokemusta viestinnällisten sisältöjen tuottamisesta? Haemme joukkoomme kesätyöntekijää, jolla on halua kartuttaa kokemusta viestinnän tehtävistä sekä merkityksellisten sisältöjen tuottamisesta. Viestinnän kesätyöntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta, luovuutta ja positiivista asennetta. Työssä onnistuminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito on iso etu.

Kesätyömme alkaa huhti-toukokuussa ja sen kesto on 3 - 4 kuukautta. Tarjoamme sinulle hyvän opastuksen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua ja kehittyä tehtävässäsi. Aiempien vuosien kesätyöntekijät ovat palautteessa arvostaneet kattavan perehdytyksen lisäksi monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, uuden oppimista ja mukavia työkavereita.

Hakijalta odotamme

Toivomme hakijalta viestinnän tehtäviin soveltuvia opintoja.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Olemme yhteydessä haastatteluihin valittuihin maalis-huhtikuun aikana. Valinnat pyrimme tekemään huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoa kesätyötehtävistämme voit lukea https://www.fennia.fi/fi/fennia-konserni/toihin-fenniaan/kesatyo/

 

Tehtävän hakemusta koskevat tiedot

Hae viimeistään: 28.2.2019

ID: C24925