(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Vientilogistikko
Sinebrychoff Supply Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme Supply Planneria kesäsesongin 2020 ajaksi 

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme toimitusketjun ohjausyksikköön Supply planneria kesäsesongin 2020 ajaksi. Ohjausyksikkö vastaa ennustelogistiikasta, tuotannonsuunnittelusta, tarvehankinnasta sekä tuonnin ja viennin suunnittelusta ja logistiikasta. 

Tehtäviin kuuluvat tax freen, travel retailin ja vientitilausten toimitusketjun koordinointi, valmistuotteiden tilaamisen suunnittelu ja koordinointi sekä toimittajayhteistyö. Näiden lisäksi vastaat vientiasiakirjojen laadinnasta ja raportoinnista. Työ sisältää yhteydenpitoa asiakkaisiin, toimittajiin kuljetusliikkeisiin, tulliin sekä muihin ulkoisiin ja sisäisiin sidosryhmiin.  

Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii stressinsietokykyä, yhteistyökykyä ja joustavuutta. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito on eduksi. Teknisen tai kaupallisen alan koulutus ja/tai meneillään olevat opinnot katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison panimon edut. 

Työ on määräaikainen, kokoaikainen ja päivätyötä. Työ alkaa toukokuussa ja päättyy elokuussa.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 29.1.2020. 

Hakuaika päättyy 15.3.2020. Teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ

Hakemuksen jättämiseksi sinun tulee olla rekisteröitynyt järjestelmään. Aloita rekisteröinti luomalla tili. Mikäli sinulla on jo olemassa tili, kirjaudu järjestelmään.