(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Veturiasentajia, Kouvolan veturivarikolle
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme kesätyöntekijää Kouvolan varikolle. Kouvolan varikko kuuluu VR Kunnossapito Oy Vetokalustokunnossapidon verkostoon ja vastaa osaltaan diesel Dv12- ja Dr14- sarjojen sekä sähköveturien Sr1 kunnossapidosta.

Kesätyöntekijänä pääset osallistumaan erilaisiin veturien ja rautatiekaluston kunnossapidon tehtäviin, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostöihin taitojesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta kiinnostusta sähkö- tai mekaanisen asentajan tehtäviin. Toivottavaa, että olisit mahdollisesti aloittanut opinnot ja voisit syventää oppimiasi asioita käytännössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyön veturien asennustehtävissä.

Jätäthän hakemuksesi 22.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.