(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, vetokaluston ohjaaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme veturien käytönohjaajaa junaliikennöinnin operaatiokeskukseen.

Käytönohjaajana työskentelet operaatiokeskuksen veturiohjauksen tiimissä. Keskeisimpiä tehtäviä ovat kalustomuutosten hallinta, poikkeustilannehallinta ja kaluston ohjaus kunnossapitoon. Toiminnan keskisimpiä sidosryhmiä ovat operaatiokeskuksen kuljetuspäälliköt, henkilöstöohjaus ja kunnossapito. Veturien ohjaus työskentelee ympäri vuorokauden, joten tehtävä on vuorotyötä.

Odotamme, että pystyt ratkaisemaan moniulotteisia ongelmia ja toimimaan hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Sinulla on valmiudet omaksua nopeasti useita työssä käytettäviä järjestelmiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää paineensietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja neuvottelutaitoja. Tuntemus rautatieliikenteestä ja tekninen koulutus, esim. AMK-tason opinnot katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen tehtävän rautatieliikenteen ytimessä. Muuttuvat asiakastarpeet, toimintamallin uudistaminen ja uusiutuva tietojärjestelmäkenttä tuovat oman lisämausteensa tehtävään. Pääset työskentelemään VR:n eri toimijoiden kanssa päivittäisessä liikenteen mahdollistamisessa ja edesautat kaukoliikenteen asiakaspalvelulupauksen toteutumista.

Lisätietoja tehtävästä antavat kalustonohjauksen lähiesimies Tero Luoma, puh. 040 8622 070 tai kalustonohjauksen päällikkö Mikko Nousiainen, puh. 040 8621 719.

Jätäthän hakemuksesi 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.