(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, vetokaluston käytönsuunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme vetokaluston käytönsuunnittelijaa junaliikennöinnin suunnitteluyksikköön kesätyöntekijäksi. Työt alkaa toukokuun alusta ja päättyy elokuun lopussa.

Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta. Junaliikennöinnin suunnitteluyksikkö vastaa veturinkuljettajien työvuorojen ja vetureiden käytön suunnittelusta. Yksikkömme luo edellytykset tehokkaalle henkilöstön ja vetokaluston käytölle koko Suomessa.

Junaliikennöinti hallinnoi noin 350 veturia. Vetokaluston käytönsuunnittelija vastaa veturien pitkän ja lyhyen aikavälin suunnittelusta ja veturina-ajojen kapasiteetin hausta. Hänen käsissään syntyvät sekä uudet tavat kierrättää vetureita tehokkaasti ympäri Suomea että päätökset, miten valmiiseen suunnitelmaan saadaan lisättyä uusia junia ja veturivarauksia mm. koulutukseen ja kunnossapitoon.

Rooli on erittäin merkittävä, sillä vetokaluston käytönsuunnittelija vaikuttaa aktiivisesti tavara- ja matkustajaliikenteen toteuttamiseen sekä molempien liiketoimintojen tuotantokulujen sekä täsmällisyyden ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. 
 
Odotamme sinulta teknisen tai kaupallisen alan AMK-tason opintoja. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia ja tehdä itsenäisiä päätöksiä myös paineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Tarvitset hyvät tietotekniset valmiudet ja Office-työvälineiden osaamista. Excel-ohjelmointitaidot ja kokemus suunnittelujärjestelmien käytöstä ovat eduksi.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan vetureiden tehokkaaseen käyttöön. Tukenasi tehtävässä on osaava ja motivoitunut käytönsuunnittelutiimi, jonka osaamisen ja toimintatapojen kehittämiseen pääset vaikuttamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vetokaluston suunnittelupäällikkö Joona Laaksamo, puh. 040 86 20265 (maanantaina 12.2. klo 10-12 ja keskiviikkona 14.2. klo 10-12) tai sähköpostitse joona.laaksamo@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.