Kesätyö: Verkostotarkastaja, Vantaa

Eltel Networks Oy
Tietoa tehtävästä

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 938 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Eltel Networks Oy:n Power-liiketoiminta hakee nyt kesätöihin Verkostotarkastajaa kesäkauden 2021 kestävään työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee Vantaalla, mutta jakeluverkkotarkastukset sijaitsevat Helsingin alueella. Työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat maastossa tapahtuvasta sähkönjakeluverkon tarkastuksista. Toimenkuvan laajuus ja sisältö tarkentuvat hakijan valmiuden mukaan.

Hakijalta edellytämme:

  • B-ajokorttia, oma auto on eduksi tehtävässä.
  • Sähköalan opintoja (esim. insinööri tai sähköasentaja): toivomme että olet vähintään 3.vuoden opiskelija tai sinulla on aikaisempaa työkokemusta sähkönjakeluverkkojen parista.
  • Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aktiivista työotetta.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus sähkönjakeluverkkojen parista, esim. verkon rakentamisesta tai tarkastamisesta. Hakijalta toivotaan lisäksi hyviä IT-taitoja ja seuraavista koulutuksista ja kursseista on hyötyä tehtävässä: Työturvallisuus-, sätky-, tieturva1-, tulityö-, EA1-/hätäensiapukortti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammattitaitoisessa tiimissä, mielenkiintoisen työtehtävän, hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään perjantain 16.4.2021 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Hannu Pekkonen numerosta 0403113162.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 16.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Hannu Pekkonen

Tietoa työnantajasta