(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, verkon rakennuttaja, rakennustekniset työt
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!   

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme verkonrakentamisen assistenttia Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Kesän aikana pääset perehtymään Helsingin ainutlaatuisen kaukolämpö- ja jäähdytysverkoston rakentamiseen. Työpäiviisi kuuluu verkoston rakennustöiden hallinnan tehtäviä sekä rakennusprojekteihin liittyviä kehitys- ja selvitystehtäviä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mukavat työkaverit. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, tekemisen meininkiä sekä intoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Olethan vähintään 18-vuotias ja tutustunut rakennus-, energia-, kone- tai LVI-alaan ammattikorkeakouluopintojesi kautta? Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen kaukolämpöalasta tai infrarakentamisesta. Toivomme, että sinulta löytyy B-ajokortti. 

Toivomme sinusta tiimihenkistä ja aktiivista työkaveria. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta.  

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa on neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Verkkotoimintojen Marko Mäkiseltä soittamalla numeroon 050 344 3005. 

Yhdistetään voimat!