(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö verivalmisteiden tuotannossa
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

LIITY AUTTAMISEN KETJUUN JA TULE KESÄTÖIHIN VERIPALVELUUN!

Haemme lääkealan tai lääketieteen ammattilaisia ja opiskelijoita vuosilomasijaisuuksiin verivalmisteiden tuotantoon Helsingin Kivihakaan kesäksi 2020.

Veripalvelussa valmistamme luovutetusta verestä punasolu- ja verihiutalevalmisteita sekä plasmaa lääkkeiden raaka-aineeksi. Perusvalmisteiden lisäksi valmistamme monia erikoisvalmisteita. Vastaamme myös Helsingissä olevien verivalmistevarastojen ylläpidosta sekä valmisteiden jakelusta sairaaloille.

Tehtävä
Verivalmisteiden tuotannossa työskentelemme tiiviisti tiimeissä. Työhömme kuuluu veren prosessointia eri verivalmisteiksi potilaiden tarpeisiin sekä verivarastojen hallintaa. Työvaiheet ovat osin koneellisia, osin käsityötä.

Palvelemme kuutena päivänä viikossa, arkisin aamu- ja iltavuorossa sekä lauantaisin ja juhlapyhinä päiväsaikaan. Kesätyöt alkavat toukokuun aikana ja päättyvät elokuun loppuun mennessä. Huomioimme opintojen aikataulut mahdollisuuksien mukaan.

Odotamme sinulta
Edellytämme lääkealan/lääketieteen tutkintoa tai opintoja. Työotteeltasi olet aktiivinen, tartut rohkeasti uusiin asioihin ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulta sujuu itsenäinen ja tarkka työskentely ja tarvittaessa olet joustava muuttuvissa tilanteissa. Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja haluat omalla toiminnallasi vaikuttaa myönteisesti tiimisi työilmapiiriin. Lisäksi toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä yhtäjaksoisesti kesätyösi ajan. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle
Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja. Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen koko kesätyöjaksosi ajalle. Meillä pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden osallistua Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Tarjoamme työjalkineet, tuetun lounaan sekä mahdollisuuden treenata omalla kuntosalillamme. Kehitämme Veripalvelua työpaikkana Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kesätyösivuiltamme löydät vielä lisää tietoa meistä työnantajana sekä muun muassa vinkkejä kesätyöhakuun. Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävistä tuotantoesimies Sari Ropelta p. 050 409 0680 tai operatiiviselta esimieheltä Kaisa Ovaskalta p. 041 540 5233.

Jätä hakemuksesi viimeistään 16.2.2019 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse hakuajan päätyttyä.