(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Venture Capital Intern
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!  

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme Venture Capital Interniä kesäksi Helsingin Kamppiin.   

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään sijoitustoiminnossamme Helen Venturesissa. Teemme pääomasijoituksia startuppeihin, jotka fokusoivat energiasektoriin ja siihen linkittyviin toimialoihin (sähköinen liikenne, digitalisaatio ja kiertotalous). Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi tiimiämme kiihdyttämään energia-alan murrosta.   

Kesän monipuolisiin työpäiviisi kuuluu markkina- ja teknologiatrendien analysointia, toimialan startuppien identifiointia ja relevantin datan keräämistä sijoitushypoteesien tueksi. Lisäksi identifioit, screenaat ja analysoit potentiaalisia kohdeyhtiöitä sekä määrität niiden arvoa. Arvioit näiden potentiaalisen sopivuuden aina suhteessa Helen Venturesin sijoitusstrategiaan. Kesääsi kuuluu lisäksi potentiaalisten kohdeyhtiöiden profiilien kuvaus ja sijoituspäätöksiä tukevien materiaalien valmisteleminen, portfolioyhtiöiden raportoinnissa avustaminen sekä osallistuminen taloudelliseen due diligenssi -prosessiin erityisesti potentiaalisten kohdeyhtiöiden taloudellisten suunnitelmien arvioinnin osalta. Pääset myös organisoimaan mahdollisia sisäisiä ja ulkoisia tapahtumia sekä valmistelemaan esityksiä. Edessäsi on varmasti ikimuistoinen ja opettavainen kesä huippuosaajien ohjauksessa! 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta strategisanalyyttista ajattelua ja intoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan sinulla oma-aloitteinen ja tulosorientoitunut työskentelyote sekä aitoa kiinnostusta uusia teknologioita ja niiden mahdollisuuksia kohtaan? Toivomme, että olisit kauppatieteiden tai tuotantotalouden maisterivaiheen opiskelija, jolla opinnot ovat suuntautuneet rahoitukseen tai venturing-maailmaan. Arvostamme aiempaa työkokemusta pääomasijoittamisesta, startupeista tai strategiakonsultoinnista - kenties olet ollut myös osallisena Slush-tapahtumassa? Onhan sinulla myös erinomainen englannin kielen taito ja olethan MS Office -sovellusten (Excel ja Powerpoint) huippuosaaja? Pitchbook-tuntemuksen katsomme eduksesi.  

Toivomme sinusta ennen kaikkea oppimishaluista ja tehtäväkentästä innostunutta työkaveria. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta.  

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. Toivomme sinusta tiimiläistämme kuitenkin vähintään kolmen kuukauden ajaksi. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Terhi Vapolalta soittamalla numeroon 040 803 6407. Terhi on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 22.1. klo 9-11, maanantaina 27.1. klo 14-16 ja tiistaina 11.2. klo 14-16. 

Yhdistetään voimat!