(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, vastaanottovirkailija
Radisson Blu Seaside Hotel / Vastaanotto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Etsimme joukkoomme Radisson Blu Seaside Hoteliin iloisia ja energisiä vastaanottovirkailijoita kesätöihin.

Helsingin merelliseen Kamppiin on syntynyt uuden sukupolven hotellikokemus. Radisson Blu Seaside Hotel on kunnianosoitus Stadille ja erityisesti sen kaduille ja katukulttuuriin liittyville ilmiöille. Historiallisissa Valion juustovaraston ja elintarvikelaboratorion rakennuksissa on täydellisen muodonmuutoksen kokenut monipuolinen tapahtumatalo, jossa on 349 hotellihuonetta, ainutlaatuiset aistiystävälliset kokoustilat, rouhea tapahtumatila Valimo sekä Stadin parhailla näköaloilla varustettu Katto sauna & Lounge. Kesällä 2017 valmistunut, kahdella kattoterassilla varustettu, Seaside Suite on Stadin ylellisin sviitti, jonka porealtaassa seuraat aitiopaikalta auringonnousuja, tähtitaivasta ja kaupungin valoja stadilaisen telakkamaiseman kupeessa. Seaside Suite on valittu Suomen johtavaksi hotellisviitiksi 2018.

Radisson Blu Seaside Hotel etsii nyt joukkoonsa vastaanottovirkailijoita kesätyöhön huolehtimaan asiakkaiden hurmaamisesta vastaanotossa. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja aktiivista sekä itsenäistä otetta työhön.

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä concierge-työtä asiakkaiden neuvomisessa ja opastamisessa. Olet asenteeltasi joustava ja positiivinen. Luonteeltasi olet tarkka, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Edellytämme, että sinulla on anniskelusta vastaavan hoitajan pätevyys ja hygieniapassi.

Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Työaikasi on keskimäärin 90h/3vko:ssa. Työsuhde on määräaikainen toukokuusta elokuun loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Markus Peura (markus.peura@radissonblu.com tai 040-5073064)
Lähetä hakemuksesi 24.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).