(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Vastaanottovirkailija
Vastaanotto/ Radisson Blu Hotel Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme joukkoomme tiimipelaajaa, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen.

OLETKO ETSIMÄMME VASTAANOTTOVIRKAILIJA RADISSON BLU HOTEL OULUUN KESÄKSI 2018?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta hotellin vastaanoton työstä tai vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet vuorovaikutustaitoinen, omatoiminen ja tehokas ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Edellytät työltäsi vastuuta ja tarkkuutta sekä tykkäät hektisestäkin työympäristöstä. Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan monipuoliset työtehtävät kaikissa vuorossa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työsuhde on määräaikainen. Työsuhteen aloitusajakohta on 1.5.2018 ja päättyy 31.8.2018. Työaika on 60h / 3vk.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa ympäristössä. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit.
Lisätietoja tehtävästä antaa Radisson Blu Hotel Oulun hotellipäällikkö Pasi Pollari p. 050 388 3501, s-posti pasi.pollari@sok.fi. Pyydämme lähettämään hakemukset oheisen linkin kautta 18.4 mennessä.