Kesätyö vastaanottovirkailija, Alma
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Almassa historia kohtaa nykypäivän.

Radanvarsihotelli Alma etsii kesäksi 2021 VASTAANOTTOVIRKAILIJAA.

Etsimällämme henkilöllä on etuudestaan kokemusta vastaanottovirkailijan työtehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen ja muuttuviin tilanteisiin. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Sinulta löytyy kokemusta myös kokous- ja myyntipalveluista ja olet valmis kehittämään tätä osa-aluetta. Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta Hotellinx- järjestelmästä.

Tarjoamme sinulle ikimuistoisen kokemuksen olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä jatkuen ainakin elokuun loppuun saakka. Tässä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmälle aikaa. Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458489
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki