Kesätyö, vastaanotto- ja toimistotyöntekijä
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Hae kesätöihin ammattikeittiöiden kiinnostavaan maailmaan. Haemme päätoimipisteeseemme Keravalle kesätyöntekijää vastaanottoomme. Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja ovat kestoltaan noin kolme kuukautta.

Vastaanotossa tehtäviisi sisältyvät vieraiden vastaanotto sekä tilojen varauksista ja kahvipisteestä
huolehtiminen. Neuvot ja opastat myös asiakkaita ja henkilökuntaa tarvittaessa. Lisäksi hoidat yrityksen ulkoista ja sisäistä puhelinliikennettä ja välität puheluita/viestejä vastaanottajille. Teet myös muita avustavia tehtäviä Metos Center -myyntinäyttelyssä sekä päivität myynnin markkinointiaineistoja ja ylläpidät rekistereitä.

Menestyt tehtävässä, jos opiskelet tai olet juuri valmistunut soveltuvasta kaupallisesta koulutuksesta (tradenomi, merkonomi). Toivomme sinulta aktiivista työotetta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit sekä erinomaisen perehdytyksen tehtäviisi.

Jätäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 30.3, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään huhtikuun aikana.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä markkinointijohtajaamme Juha Björklundiin p. 0204394275.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat kesätyökokemuksestasi meillä parhaan mahdollisen. Vuonna 2019 sijoituimme Vastuullinen kesäduuni-kilpailussa suurten yritysten sarjassa sijalle 11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot