(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Vartijoita pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt vartijoita erilaisiin toimeksiantoihin pääkaupunkiseudun alueella kesäksi 2019. Tarjolla on kokoaikaista sekä osa-aikaista työtä. Omaat jo jonkin verran kokemusta turvallisuusalan töistä, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Työtehtäviä on mm. vastaanottopalveluissa, piirivartioinnissa, paikallisvartioinnissa, museo- ja kulttuurikohteissa, kouluilla, ulkoilualueilla sekä myös tapahtumaturvallisuuden parissa.

Voimassa oleva järjestyksenvalvoja -kortti katsotaan eduksesi!

Edellytämme hakijoilta:

- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- voimassa olevaa vartijakorttia
- positiivista palveluasennetta
- sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.
- kokemus vartioimisalasta katsotaan eduksi

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on 24.3.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi.